0726 885 505

Construcții civile
pentru confortul și siguranța dumneavoastră
Amenajări interioare
Calitate la standarde occidentale
Construcții industriale
Construim succesul afacerii dumneavoastră
Finisaje exterioare
cu atenție pentru fiecare detaliu

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Suntem o companie cu o experiență bogată, pe care am acumulat-o mai ales pe șantierele din Germania, unde am dus la bun sfârșit numeroase proiecte de anvergură, respectând standardele de calitate occidentală. În România suntem pe piață de puțină vreme, dar profesionalismul de care am dat dovadă ne-a ajutat să creștem sănătos.

Oferim o gamă variată de servicii, care acoperă, practic, toate solicitările clienților noștri din domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole.

Construcții civile

Construcții destinate traiului și activităților de zi cu zi, astfel că siguranța și confortul sunt esențiale. Durabilitatea în timp a construcției e întotdeauna o cerință pe care nu o neglijăm.

Construcții industriale

Mediul potrivit pentru desfășurarea unei afaceri de succes. Fie că vorbim de un spațiu destinat producției sau utilizat pentru depozitare, elementele de structură au o importanță majoră.

Construcții agricole

Construcțiile agricole au nevoi specifice. În funcție de destinația lor, trebuie să îndeplinească sarcini diferite, pentru ca exploatarea să se poată desfășura în condiții optime.

Reabilitare monumente

Societatea noastră este autorizată în reabilitarea monumentelor istorice. Restaurarea acestor clădiri presupune o muncă specială, care solicită uneori o precizie chirurgicală.

Execuţie
lucrări structuri

Finisaje
interioare şi exterioare

Dirigenţie
de şantier

Antreprenoriat
general