0726 885 505

Suntem o companie cu o experiență bogată, pe care am acumulat-o mai ales pe șantierele din Germania, unde am dus la bun sfârșit numeroase proiecte de anvergură în standardele de calitate occidentală. În România suntem pe piață de puțină vreme, dar profesionalismul de care am dat dovadă ne-a ajutat să creștem sănătos.

Am pornit la drum împreună cu o echipă de doar 5 angajați, dar am ajuns acum să mărim familia la peste 40 de colegi, cu toții foarte bine pregătiți, având diferite calificări!

Creșterea pe care am înregistrat-o într-un răstimp scurt este o dovadă a perseverenței, a seriozității și a faptului că suntem dornici să ne perfecționăm continuu. Bineînțeles, echipa noastră are în componență și ingineri specializați în diverse sfere ale construcțiilor, pentru a putea garanta calitatea lucrărilor noastre.

Activitatea noastră este una extinsă. Oferim o gamă variată de servicii, care acoperă, practic, toate solicitările clienților noștri. Suntem specializați în construcții civile, dar și în cele industriale și agricole.

Misiune, viziune

Construim eficient și durabil! Pentru noi, calitatea proiectelor la care ne angajăm nu este doar o promisiune, ci o garanție. Cu acest gând venim la serviciu în fiecare dimineață. Din acest motiv ne iubim meseria și niciodată nimic nu ne pare prea greu. Știm că în mâinile noastre nu se află simple cărămizi, ci confortul și siguranța dvs. Ne străduim să furnizăm de fiecare dată cele mai bune servicii, necesare pentru ca fiecare dintre clienții noștri să se poată bucura de proiectul său!

De ce noi?

Știm că atunci când îți propui să înalți o construcție trebuie să plănuiești cu grijă fiecare detaliu pe care îl vei construi pe o temelie solidă. Iar unul dintre momentele importante este cel în care îți alegi partenerul. Tocmai de aceea vă oferim mai jos câteva motive temeinice pentru care să ne alegeți pe noi, atunci când începeți un proiect...

Avem o echipă de profesioniști. Fiecare angajat al nostru este specializat sau instruit pentru a-și duce cu succes la îndeplinire sarcinile de care e răspunzător.

De asemenea, știm că în domeniul nostru respectarea termenelor are o importanță majoră. Orice întârziere poate pricinui numeroase alte pierderi, inclusiv de natură financiară.

Suntem riguroși când vine vorba de timp, pentru că timpul înseamnă bani!

În plus, compania noastră vă oferă și servicii de consultanță de specialitate și expertiză în domeniul construcțiilor. Așadar, orice problemă apare, cu noi își găsește rezolvare. Asta pentru că avem profesioniști desăvârșiți, care au soluțiile potrivite pentru a depăși orice obstacol apare.

Apropo de soluții, compania noastră vă oferă soluții complete de antreprenoriat general. Sunt multe avantaje ce decurg de aici. Poate cel mai important fiind faptul că ne ocupăm de toate detaliile, plecând de la faza de proiectare și până la cea de predare la cheie a clădirii, asumându-ne întreaga responsabilitate pe parcursul procesului.

Execuţie
lucrări structuri

Finisaje
interioare şi exterioare

Dirigenţie
de şantier

Antreprenoriat
general