0726 885 505

Construcții civile

Construcțiile civile sunt destinate traiului și activităților de zi cu zi, astfel că siguranța și confortul sunt esențiale. De asemenea, durabilitatea în timp a construcției e întotdeauna o cerință pe care nu o neglijăm. Cunoaștem importanța acestor tipuri de construcții, astfel că suntem preocupați de rezultatul final. Iar angajații noștri instruiți și specializați vor găsi întotdeauna cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.

Construcții industriale

Construcțiile industriale asigură mediul potrivit pentru desfășurarea unei afaceri de succes. Fie că vorbim de un spațiu destinat producției sau utilizat pentru depozitare, elementele de structură au o importanță majoră. Cunoaștem toate secretele unor astfel de clădiri, astfel că indiferent de complexitate, echipa noastră de specialiști va fi mereu pregătită să ducă la bun sfârșit un astfel de proiect.

Construcții agricole

Agricultura e un domeniu vital pentru noi toți și noi îi acordăm o atenție specială. Construcțiile agricole au nevoi specifice. În funcție de destinația lor, trebuie să îndeplinească sarcini diferite, pentru ca exploatarea să se poată desfășura în condiții optime. Suntem atenți la toate aceste detalii, deoarece avem oameni specializați în realizarea acestui tip de construcții.

Reabilitare monumente

Societatea noastră este autorizată și în reabilitarea monumentelor istorice. Restaurarea acestor clădiri presupune o muncă specială, de detaliu, o intervenție i-am putea mai degrabă spune, deoarece este nevoie de o precizie chirurgicală. De asemenea, este necesară și o expertiză prealabilă, cu o documentație precisă, dar și de personal specializat. Împreună, însă, putem da o față proaspătă clădirilor istorice. Conservarea acestor monumente ne înfrumusețează atât arhitectura urbană, cât și viața de zi cu zi.

Execuţie
lucrări structuri

Finisaje
interioare şi exterioare

Dirigenţie
de şantier

Antreprenoriat
general