0726 885 505

Execuţie lucrări structuri

Elementele de rezistenţă asigură trăinicia oricărui edificiu. Specialiștii noștri sunt pregătiți să execute orice tip de structură pentru construcţii civile, industriale sau agricole. Structura de rezistență conține un ansamblu de stâlpi, grinzi, pereţi sau planşee care, vor asigura preluarea şi transmiterea încărcărilor, fără să pericliteze siguranţa şi integritatea clădirii.

Finisaje interioare şi exterioare

Executăm cu atenție la fiecare detaliu tot ceea ce arhitecţii sau designerii au imaginat şi transpus în proiectul dvs. Amenajările interioare sau exterioare se referă la lucrările de detaliu umede sau uscate care se află în interiorul sau exteriorul construcţiei, de la tencuieli, gleturi, şape, izolaţii până la zugrăveli, tapet, parchet sau tâmplărie.

Dirigenţie de şantier

Prin intermediul personalului nostru specializat oferim servicii de dirigenţie de şantier pentru toate tipurile de lucrări de construcţii: civile, industriale şi agricole. Astfel, veți beneficia de garanţia unei lucrări de calitate. Dirigintele de şantier verifică toate etapele lucrării şi se asigură că acestea sunt făcute conform standardelor de calitate şi procedee tehnice potrivite.

Antreprenoriat general

Prin echipa proprie de specialişti în domeniu, precum şi prin colaboratori - firme partenere de încredere, asigurăm servicii de antreprenoriat general pentru proiectele de execuţie încredinţate prin contract de antrepriză. Practic, oferim soluții profesionale complete prin gestionarea întregului proces de la faza incipientă de proiectare până la predarea la cheie.

Execuţie
lucrări structuri

Finisaje
interioare şi exterioare

Dirigenţie
de şantier

Antreprenoriat
general